100 de locuri de muncă în Olanda pentru români în această săptămână

O firmă de recrutare cu renume pe piața locurilor de muncă din Olanda își anunță prezența în România. Work Today are deja o experiență extrem de relevantă în recrutare de muncitori pentru Olanda în țări ca Polonia, Ungaria și Spania și este considerată un din cele mai bune companii de profil pentru recrutare forță de muncă pentru perioade determinate.

Sistemul de recrutare pe care îl va aplica Work Today în România va fi unul similar cu cel din celelalte țări în care compania are deja o experiență de lucru, de peste 17 ani de activitate.

Cum vei putea lucra în Olanda prin Work Today în anul 2017

Pentru început candidații pot aplica pentru joburi pe siteul oficial Work Today .

În cazul în care candidatul va fi considerat apt pentru job va urma un interviu pe Skype (în limba engleză) cu reprezentanții biroului din Polonia al firmei în care vor fi verificate principalele competențe trecute în CV de către candidați. După interviu urmează semnarea precontractului de muncă și a documentelor anexe.

Condițiile oferite de angajatorii olandezi vor fi prezentate într-un mod extrem de transparent în anunțurile de angajare care vor cuprinde fișa postului, plata orară, bonusurilor și plata orelor suplimentare, costul asigurărilor precum și al cazării, în cazul în care aceasta este oferită de angajator.

Ce locuri de muncă se oferă în Olanda în 2017

În principal Work Today oferă locuri de muncă în domeniile logistică și producție dar pot apărea oportunități și în alte domenii. Pentru mai multe informații îl puteți contacta pe reprezentantul din România al Work Today la adresa de e-mail de la sfârșitul articolului.

Merită precizat că se va oferi consultanță permanentă celor care vor fi angajați în Olanda prin intermediul acetei firme de recrutări. Reprezentanții firmei se vor asigura că atât cazarea, transportul la locul de muncă cât și acomodarea genarală a celor care ajung pentru un job temporar în Olanda sunt la standardele corecte.

Desigur, ca orice firmă care se respectă, Work Today nu cere taxe de prelucrare a dosarelor candidații nefiind nevoiți să plătească nici un fel de taxe pentru a ajunge să muncească în Olanda. Este de la sine înțeles că românii care vor să obțină un loc de muncă în Olanda trebuie să știe limba engleză.

Prima campanie de recrutare lansată în România a început prin oferirea a 100 de locuri de muncă pentru Order picking (lucrător depozit) în Tilburg, Olanda. Aplicarea și recrutarea se va face în perioada 27.05.2017 – 31.05.2017.

Descrierea postului

 • lucrați într-un depozit cu articole de casă (decorațiuni, textile etc.) și îmbrăcăminte ca un procesator de comandă
 • lucrați în 2 schimburi

Cerinţe

 • cunoașterea la nivel de comunicare a limbii engleze
 • disponibilitatea de a pleca în străinătate pentru min. 12 săptămâni
 • permisul de conducere este binevenit
 • experiența în depozit sau producție va fi un avantaj dar nu este obligatorie
 • motivația de a munci
 • pentru acest job vârsta minimă este de 22 de ani

Ce se oferă:

 • tarif pe oră 8,87 €
 • salariul în fiecare săptămână
 • plata orelor suplimentare și a zilelor muncite în weekend (ore suplimentare 125%, sâmbăta 150%, duminica 200%)
 • cazarea și asigurarea pot fi oferite contra cost
 • se poate merge la muncă cu bicicleta sau cu mașina

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la [email protected] (partenerul Work Today pentru România)   sau pot îl contacta pe reprezentantul pentru România la tel. 0040 760 847 527. Vă precizăm că  Enjoy Jobs Recruitment este partenerul pentru România al WorkToday .

Compania de recrutare va oferi asistență candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire, conducerea la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze) interviuri de evaluare a acomodării.

Vezi aici toate joburile oferite pentru români în Olanda în această perioadă.

Pentru informații nu ezitați să ne contactați.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri