Accident teribil în Germania. Patru români au murit după ce mașina lor a fost strivită între două camioane din România

Patru români au murit și alte 10 persoane au fost rănite după ce un microbuz a fost prins între două TIR-uri, pe Autostrada A44 din Germania. Vinovat de producerea tragediei este tot un român.

Microbuzul Opel Vivaro în care se aflau cinci români a fost spulberat vineri, 11 septembrie,  din spate și împins într-un TIR încărcat cu lemne, pe Autostrada A44, la Wunnenberg, transmite publicația germană nw.de.

Presa germană scrie că un camion din România nu a frânat la timp și a lovit din spate un Opel Vivaro de tip 8+1 cu numere de înmatriculare românești care circula pe același sens. Din nefericire, Opelul, în care se aflau cinci persoane, a fost proiectat sub un alt camion care circula în fața lui. Patru dintre ocupanții Opelului Vivaro au murit în impact.

Unul dintre șoferii de camion a fost și el rănit și transportat la spital cu un elicopter.

Opelul Vivaro, strivit între două TIR-uri românești

Potrivit nw.de, șoferul TIR-ului care a provocat tragedia a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa din cauza unei mașini care s-a stricat pe autostradă și nu a mai avut timp să frâneze. De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.

Astfel, microbuzul în care se aflau cinci români a fost spulberat din spate și împins în TIR-ul din față, iar impactul a fost deosebit de violent. Presa locală scrie că și TIR-ul sub care a fost împins Opelul era condus de un român.

La accident au intervenit șapte ambulanțe din Paderborn și Hochsauerland, la locul accidentului deplasându-se și medici din Büren, Marsberg și Paderborn.

4 morți și 10 răniți

De asemenea, un pompier a fost rănit în timpul intervenției deosebit de complexe.Autostrada a fost închisă timp de mai multe ore, formându-se astfel cozi de mașini pe kilometri întregi. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa germană:

blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri