35 de români descoperiți înghesuiți ca animalele într-o casă la Londra

35 de bărbați care locuiau într-o casă cu trei dormitoare, în Brent, nordul Londrei. Potrivit The Guardian, aceștia au fost descoperiți în urma unui control făcut miercuri, 20 septembrie, la ora 6 dimineața.

Oamenii locuiau la o adresă din Queensbury, iar reprezentanții Consiliului Brent au mers acolo în urma plângerilor vecinilor. Bărbații, toți români, îngrămădiseră saltele și așternuturi în fiecare cameră, cu excepția băilor. Unul dintre ei dormea în grădina din spatele casei, sub un baldachin.

Zeci de pantofi stăteau unul peste celălalt, o grămadă de haine pe calorifere și radiatoare și grădina plină de gunoaie.

Harbi Farah, membru al Comisiei pentru reforma locuințelor și a sistemului de asistență socială din cadrul Consiliului Brent, a spus că a subliniat excesele grave ale proprietarilor fără scrupule. „Proprietarii fac banii exploatându-i pe cei care nu își pot permite să plătească, este o practică rușinoasă și acesta este un exemplu șocant”, a spus acesta.

Într-o singură cameră erau opt ​​bărbați care dormeau alături pe saltelele dispuse din perete în perete.

Săptămâna trecută, consiliul Brent a votat noi amenzi de până la 30.000 de lire sterlinepentru persoanele care încalcă legea privind dreptul imobiliar.

Proprietarul proprietății este acum urmărit, a declarat consilierul din Brent, adăugând că a obținut mai mult de 100 de acțiuni de urmărire penală împotriva proprietarilor din luna iulie.

Un vecin a declarat pentru The Guardian că o extensie a proprietății a fost finalizată în urmă cu aproximativ un an, după ce proprietarii anteriori au vândut locuința, iar noul proprietar a adăugat mai multe camere.

Un alt grup de bărbați a fost văzut părăsind clădirea dimineața și târziu noaptea.
Un om de afaceri local a spus că „până la 100 de bărbați pot fi văzuți” în căutare de muncă „în fața unui magazin local de bricolaj, la câteva minute de mers pe jos de proprietatea în cauză, dimineața devreme, și este sigur că bărbații care locuiau la casa cu trei dormitoare făceau parte din acest grup.”

Un om care a părăsit casa miercuri după-amiaza a declarat ca este român și că nu vorbește engleza.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri