VIDEO: 50 de șoferi amendați și lăsați fără permis în Germania, după ciocnirea a două TIR-uri

Cincizeci de şoferi au fost amendaţi şi lăsaţi fără permis, în Germania. Ei au fost înregistraţi de poliţişti în timp ce fotografiau din mers un accident în care au fost implicate mai multe camioane, a relatat  publicația germană rtl.de.

Poliţia germană a anunţat că a înregistrat 50 de şoferi care au trecut joi dimineaţă, 7 februarie, pe lângă locului unui accident cu 4 camioane, filmând sau fotografiind scena cu telefonul mobil, în timp ce încetiniseră, pe banda opusă de mers.

Accidentul a avut loc pe A1, în apropiere de Unna. Un şofer maghiar și unul polonez au fost grav răniți, iar un şofer belgian a suferit răni uşoare. “Din nefericire, scene de necrezut au avut loc pe banda opusă.”, se arată în comunicatul poliţiei, citat de RTL. “Mulți șoferi au încercat să fotografieze persoanele vătămate grav, lipsite de ajutor.

Datorită acestui comportament nesăbuit al şoferilor, pe banda opusă a existat un risc major de accidente, evitate în ultima secundă de cei care circulau în spatele șoferilor fotografi de ocazie.” Poliţia înregistrează şoferii care filmează şi fotografiază şi îi sancționează după identificare cu cel puțin 150 de euro amendă şi suspendarea permisului pentru o lună.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri