Moarte dramatică în Italia, un român a fost strivit de camionul pe care îl repara

Un mecanic român în vârstă de 39 de ani a murit într-un tragic accident în timpul unei intervenții pe șoseaua națională 514, în apropiere de localitatea Vizzini din regiunea italiană Sicilia.

Conaționalul nostru a mers să repare un TIR care rămăsese în pană și a fost strivit sub greutatea vehiculului, relatează Catania Today.

Mecanicul român ar fi murit, prins sub camion, după ce o roată ar fi explodat, ne-a declarat o conațională care locuiește în zona respectivă. Șoferul camionul a asistat la accident și e încă în stare de șoc.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, 4 septembrie

La fața locului au intervenit rapid pompierii din Caltagirone, care au extras trupul neînsuflețit al mecanicului român, prins sub greutatea autoarticulatului.

De asemenea, au realizat operațiunile necesare pentru a asigura siguranța zonei. Carabinierii din Vizzini au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Moartea românului este clasificată drept accident de muncă

La locul incidentului a intervenit și Spresal, Serviciul de prevenire și securitate a muncii, pentru a investiga condițiile în care s-a produs tragedia și dacă au fost respectate normele de siguranță la locul de muncă.

Șoseaua națională 514, cunoscută și sub denumirea de „di Chiaramonte”, este o arteră importantă ce face legătura între Ragusa și Catania, traversând zona în care s-a produs incidentul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri