Un șofer a murit aseară după ce a intrat sub un TIR, la Sibiu

Un bărbat de 37 de ani și-a pierdut viața miercuri seară după ce a intrat cu autoturismul sub remorca unui TIR. Accidentul s-a produs pe strada Podului din municipiul Sibiu.

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Calea Gușteriței spre DJ 106, din cauze care se vor stabili, un sibian în vârstă de 37 de ani, aflat singur în mașină, a ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune frontală cu o semiremorcă parcată în apropierea drumului. Din păcate, conducătorul auto a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență la locul accidentului cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și o motocicletă SMURD.

“Un autoturism a intrat sub remorca unui TIR, se efectuează manevre de descarcerare pentru o victimă, din autoturism. Din nefericire persoana de sex masculin în vârstă de aproximativ 37 de ani prezintă leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul”, a precizat Slt. Andreea Stefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri