Un tânăr angajat al ISU a murit după ce a intrat cu mașina sub un TIR

Un tânăr de 33 de ani, angajat în cadrul ISU, a murit pe loc, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe DN13, la Feldioara.

Tânărul era angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, iar vestea morții sale a lăsat în urmă un val de durere și șoc în rândul colegilor și apropiaților. Aceștia au transmis mesaje de condoleanțe și regret pentru pierderea unui om devotat și plin de viață.

Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat. Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor”, a declarat pentru salutfagaras.ro Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri