A apărut Calendarul 2021 al celor mai frumoase românce şoferiţe de TIR FOTO/VIDEO

„Omul Şoselelor“ a reuşit să pună în practică ideea unui original concurs în care au fost votate cele mai frumoase şoferiţe de TIR, ce practică această meserie prin Europa

Ilie Matei, alias „Omul Şoselelor“, cel care a creat o pagină dedicată şoferilor profesionişti, a iniţiat, prin octombrie anul trecut, un inedit concurs pe Facebook, iar recent ideea lui s-a materializat prin editarea unui calendar.

În paginile acestuia, la lunile anului sunt imortalizate una sau mai multe frumoase românce, care practică o meserie ce nu pare a fi la îndemâna reprezentantelor sexului frumos.

Concret, în primul calendar de acest fel tipărit în ţară sunt cele mai frumoase şoferiţe românce de mastodonţi pe roţi, care fac transport internaţional prin toată Europa, ele fiind votate pe CSPFE – Comunitatea şoferilor profesionişti fără experienţă.

În urma sufragiului, pe primul loc s-a clasat Diana Stoian Catrinoi, din Bicaz Chei, judeţul Neamţ, care a fost declarată cea mai frumoasă şoferiţă a anului 2020. Are 26 de ani, conduce un camion de mare tonaj de patru ani, având la „bord“ peste 800.000 de kilometri parcurşi.

Spune că nu a avut o pasiune pentru şoferie sau camioane, dar i-a fost insuflată de un iubit, care i-a devenit şi soţ. De altfel, nemţeanca este calificată în alt domeniu, absolvind o şcoală  postliceală sanitară, dar destinul a decis să devină „camionagiu“.

Despre ce înseamnă o astfel de meserie şi viaţa la volan pe şoselele Europei, iată ce a postat pe Facebook: „Bine v-am regăsit simpaticilor în noul an, sper că aţi avut sărbători frumoase şi o petrecere de Revelion pe cinste. Eu cu soţul am avut parte de sărbători aşa cum nu ne-am fi dorit. Nu am avut vacanţă de sărbători în acest an, aşa că am lucrat. Atât Crăciunul, cât şi Revelionul le-am petrecut în Marea Britanie. Revelionul a fost frumos, ne-am nimerit într-o zonă în care locuiesc ceva cunoştinţe de ale noastre, aşa că ne-am petrecut la ei acasă“.

„Niciodată nu aş fi crezut că voi apărea în vreunul vreodată“

Altă şoferiţă din calendar este Cătălina Brie Boanchiş, pe Facebook destăinuind că se simte onorată că a apărut în paginile lui, dar că nu se gândea că s-ar fi putut vreodată ca să „pozeze pentru aşa ceva“:

Cătălina Brie Boanchiş este „imaginea“ lunii august FOTO Facebook

„Mereu mi-au plăcut calendarele cu ilustraţii. În fiecare an primesc câte unul şi îl am pus pe perete în casă. Niciodată nu aş fi crezut că voi apărea în vreunul vreodată, dar calendarul de anul acesta chiar e unul special… este acel calendar gândit şi creat de o echipă minunată şi înglobează foarte mult respect pentru această meserie frumoasă şi mai ales pentru femeile care o practică… sau au practicat-o, în cazul meu. Mă simt onorată! Această meserie şi acel Mercedes roşu #REDQUEEN m-au învăţat că cel mai important lucru în viaţă e sănătatea, restul vin în funcţie de deciziile noastre. Orice se poate când iţi doreşti cu adevărat! Drumuri bune şi libere!“.

blank
Calendarul, prezentat de altă frumoasă şoferiţă FOTO Facebook

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri