A fost identificat românul ars de viu în Marea Britanie. Ionuț avea 38 de ani

Poliția brtitanică l-a identificat pe românul fără adăpost care a murit ars de viu în urma unui incendiu, după ce doi bărbați au dat foc cortului în care se adăpostea terenurile de lângă A406, în estul Londrei pe data de 17 iunie.

Este vorba despre Ionuț Manea, în vârstă de 38 de ani, cetățean român, a transmis, joi 25 iulie,  publicația britanică My London.Acesta a murit la spital, pe 19 iunie, suferind arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

Ionuț Manea era de nerecunoscut din cauza arsurilor, fiind identificat cu ajutorul probelor ADN, precizează presa britanică. O a doua victimă, tot de origine română, are 43 de ani și rămâne internată în stare critică la o unitate specială pentru arși din Essex.

Imediat după tragedie Inspectorul-șef Paul Considine, care a condus ancheta, a declarat: „Dacă știți ceva, oricât de nesemnificativ ați crede că ar putea fi, trebuie să luați legătura cu nou, pentru că ar putea fi informația care să ne ajute să înțelegem cum și de ce a avut loc această tragedie groaznică.”

„Ambele victime erau cunoscute comunității lor, îi implorăm pe cei care au idee despre ce s-a întâmplat, să vină și să împărtășească cu noi și să le ofere detectivilor noștri o mai bună șansă de a afla împrejurările care au stat la baza morții lui Ionuț”, a mai transmis polițistul, acum apropae o lună.

Doi bărbați, de 37 și respectiv 51 de ani, au fost acuzați de omor, tentativă de omor și de incendiere cu intenția de a pune în pericol viața umană, după acest tragic eveniment, după ce Ancheta poliției a fost finalizată.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri