A fost prins șoferul italian care a lovit mortal un român apoi a fugit de la locul accidentului

A fost prins șoferul care în seara zilei de sâmbătă, 9 martie, a accidentat mortal un bărbat român în vârstă de 53 de ani,  la San Donato (Frosinone) care se deplasa pe jos, pe marginea șoselei.

Șoferul, care inițial a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de carabinieri și găsit în casa sa din localitatea Settefrati. Este un întreprinzător italian care a rezultat pozitiv la alcooltest, a transmis publicația italiană ciociariaoggi.it.

Autoritățile au dovezi că șoferul italian respectiv se afla la volanul autoturismului Alfa Romeo 147, de culoare albă, care l-a lovit în jurul orei 22:00 de sâmbătă pe românul Ferent Patrasc, la periferia localității San Donato Valcomino din Lazio. Ferent Patrasc era rezident în localitatea Gallinaro, iar după impact a suferit răni deosebit de grave.

 Șoferul italian, cu inițialele C.B., în vârstă de 76 de ani, nu s-a oprit să-i acorde primul ajutor și românul a decedat la puțin timp după ce la fața locului a sosit personalul sanitar de la 118. Între timp, după declarațiile martorilor, polițiștii de la secția din San Donato Valcomino s-au pus pe urmele șoferului pe care l-au găsit la domiciliul său din Settefrati. În urma testului pentru alcool italianul a rezultat pozitiv, cu o alcoolemie de 0,55 mg/l.

 În ce privește accidentul, el a declarat că nu și-a dat seama că a lovit o persoană, a crezut tot timpul că lovise un porc mistreț. Șoferul italian este acuzat de omor stradal și a fost declarat sub arest la domiciliu. Autoturismul Afla Romeo 147 a fost sechestrat de autorități
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri