Home Români de pretutindeni A muncit în străinătate și a venit acasă pentru a se sinucide...

A muncit în străinătate și a venit acasă pentru a se sinucide din dragoste. Drama unui român de 29 de ani

Un tânăr român cu vârsta de 29 de ani, care abia se întorsese de la muncă din Germania, în localitatea Crețești din județul Vaslui și-a luat viața după ce a fost anunțat de iubita sa că relația lor s-a terminat a transmis astăzi news.ro.

După ce s-a certat cu iubita sa pe tema relației, tânărul i-a transmis acesteia o poză pe facebook care sugera că se va spânzura și după aceea nu a mai răspuns la telefon. Speriată, tânăra a sunat la poliție după ce nu a mai putut să îl contacteze pe tânăr și ceea ce a urmat a șocat întreaga comunitate.

Și-a luat viața din dragoste

Bărbatul de 29 de ani a fost descoperit spânzurat în o anexă a casei sale. ”În momentul în care a fost găsit de către poliţişti, bărbatul era decedat. În cauză, conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat astăzi pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

În comuna în care locuia, vestea morții tânărului de 29 de ani a produs stupoare. Sătenii spun despre cel dispărut că era un om gospodar și serios.  “Un băiat cuminte. Cine se aștepta… muncitor, cuminte, harnic, nu scandalagiu. Eu am văzut că venea cu o fată aici, dar nu știam că e în relație cu dânsa”, a declarat un  sătean pentru Pro Tv.

“Era harnic, acasă, singur, că mama lui e în străinătate. îmi pare rău că a făcut gestul asta. Nu îl laud că era din mahala, dar nu trebuia să facă gestul asta”, a declarat alt vecin.

”Aseară a fost pe la noi. Era cam băut. Nici prin cap nu ne-a trecut ca va face asa ceva ! Era prea puternic sa se spânzure pentru o fata. Dar cine știe soarta omului ?! Păcatul l-a împins ! Ne pare foarte rău de el ! Era un copil bun, avea viata în fata. Mama lui e la munca în străinătate ! Tatăl lui e decedat. Familie buna ! nu trebuia sa facă așa ceva !”, a mărturisit un prieten de familie pentru publicația Est News.

loading…


Exit mobile version