A muncit în străinătate și nevasta i-a cheltuit banii pe nimicuri acasă. Românul s-a răzbunat crunt

Un bărbat din Topoloveni, județul Argeș, și-a bătut crunt soția, pe care o acuză că a cheltuit pe nimicuri miile de lire sterline pe care el le-a trimis acasă după ce a muncit în Anglia.

Conform  ProTV, tot el a sunat apoi la polițe ca să se plângă că în familia lui nu mai e de trăit. Veniți să domolească spiritele, polițiștii l-au încătușat pe bărbatul de 31 de ani.

Familia are trei copii, iar bărbatul susține că a muncit din greu în Anglia ca să poată trimite bani familiei. Când s-a întors, cele 15.000 de lire sterline pe care le trimisese erau risipite și atunci a pornit scandalul. În plus, românul bănuiește și că femeia nu i-ar fi fost fidelă, mai relateaza publicația mai sus citată.

Nervos din cauza a ce găsise acasă, individul s-a apucat de băut, apoi și-a luat nevasta la bătaie. A sunat apoi la 112 ca să povestească ce a făcut. Polițiștii l-au condus la secție și, pentru că nu se potolea, l-au reținut. Procurorul a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.vivacredit.ro

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri