A plecat din Italia să muncească la Londra și a dispărut. Româncă de 21 de ani căutată cu disperare de familie

Denisa Valentina Olteanu, o româncă de 21 de ani, este dispărută de aproape trei luni. Ultima dată a fost văzută în 14 august, a transmis marti, 5 noiembrie, observator.tv.

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie.

Anul acesta, pe 8 august, Denisa trebuia să se întoarcă în Italia, pentru vacanța de vară, dar familia sa nu mai știe nimic de ea din 7 august, atunci când a vorbit cu mama ei la telefon.

Ultima mărturie legată de tânăra româncă aparține unei fete care ar fi văzut-o pe Denisa pe 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autoritățile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu.

Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apar ca nefiind citite, scrie cuneodice.it.

Mama Denisei este disperată și se teme de ce este mai rău. A cerut ajutorul și în emisiunea ‘Chi l’ha Visto’, pe Rai Tre, în speranța că cineva o vede pe fată și poate da informații care să ducă la găsirea ei.

Semnalmentele Denisei Valentina Olteau:

Are 1,60 m înălțime, aproximativ 50 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui, anunță Poliția Română într-un comunicat de presă.

A început BLACK FRIDAY pe cel mai mare magazin online din România. Reduceri fantastice la parfumuri, genți, ceasuri și bijuterii. Vezi aici ofertele. 

Ca semne distinctive, tânăra are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

Toți cei care o recunosc sau știu unde se află Denisa Valentina Olteanu, sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri