Accident cumplit în Iași. Un om a murit pe loc, alți șase sunt răniți.

Un accident cumplit a avut loc marți de dimineață, 29 septembrie,  la Lețcani, în Iași, autoritățile activând planul roșu de intervenție. Accidentul s-a produs pe DN 28 (DE 583), la intersecția cu un drum secundar. De pe acest drum ieșea o basculantă de mare tonaj, cu volan pe dreapta, care nu a acordat prioritate unui autobuz și l-a acroșat, aruncându-l peste un microbuz de 8+1.

Înainte de a lovi micobuzul Opel Vivaro, autobuzul s-a învâtit pe șosea!Șoferul microbuzului a fost strivit efectiv de autobuz și a murit la locul acidentului, iar un pasager de pe locurile din față a fost găsit încarcerat, fiind resuscitat. Alte cinci persoane din microbuz au fost de asemenea rănite și transportate la spital.

Șoferul basculante care a provocat tragedia are 22 de ani și conduce camioane doar de una an. El a povesti la locul accidenului că pur și simplu l-au lăsat frânele pe capul tractor și nu a mai avut cum să oprească.

Șoferul mort sub autocar avea 55 de ani și transporta mai mulți consăteni la muncă, în Iași. Celelalte victime sunt bărbați cu vârstele de 39, 44, 29, 30, și 43 de ani și o femeie de 35 ani, toate fiind transportate la spital. Vezi mai jos imagini dela locul accidentului:

blank blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri