Home Noutăți Accident extrem de grav în noaptea de Florii. Doi tineri au murit...

Accident extrem de grav în noaptea de Florii. Doi tineri au murit pe loc și al treilea este grav rănit

Un accident extrem de grav a avut loc pe drumul naţional 1, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Bisericii Călătorului, Prahova. Doi oameni au murit şi un altul a fost rănit într-un carambol în care au fost implicate trei autovehicule.

Două dintre maşini erau parcate pe marginea drumului, după ce una făcuse o pană, iar șoferul unei autoutilitare nu le-a văzut şi a intrat în plin în ele.

Cei doi şoferi din Florești, în vârstă de 32 și 36 de ani, se aflau chiar între mașini când a avut loc impactul. Conform Observator de Prahova  persoanele decedate sunt Florin Negoi, de 36 de ani, respectiv Constantin Costache, 32 de ani, ambii din comuna Florești, Prahova. 

Din nefericire, bărbații care erau pe marginea drumului nu au avut nicio şansă de supravieţuire, după ce au fost prinși între autoturisme. Au murit pe loc în urma impactului.

Celălalt tânăr cere îi însoțea, în vârstă de 21 de ani,  tot din Florești a fost aruncat pe câmp și a suferit răni grave.

În caz, autoritățile au declanșat o anchetă și îl cercetează pe șoferul autoutilitarei de ucidere din culpă. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

 


Exit mobile version