Accident grav aseară pe Transfăgărășan. O mașină a căzut de la 20 de metri în gol. Patru tineri se aflau în mașină

Un accident s-a produs duminică seară, 28 iulie,  pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. O mașină a căzut 20 de metri într-o râpă. Patru tineri au fost răniți. Conform primelor date, e vorba despre tineri cu vârste între 18 – 20 ani, care au fost răniți, dar au scăpat miraculos.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, care a anuntat evenimentul în jurul orelor 23.00, s-a primit un apel pe 112 prin care se anunța ”că un autoturism s-a răsturnat într-o prăpastie”, în apropiere de Bâlea Lac, a relatat publicația oradesibiu.ro.

Odată cu alertarea echipajelor de Poliției, în zonă au fost mobilizate și echipele de salvare de la ISU, Ambulanță și Salvamont.

Ambulanța Sibiu anunță că victimele au fost scoase din mașină și că este vorba despre patru tineri de 18 și 19 ani.

” Victimele au fost scoase din mașină. Sunt 2 barbați și 2 femei cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Victimele au suferit leziuni precum traumatism cranio – cerebral, traumatism abdominal, traumatism toracic și fractura de claviculă”, a precizat Crinu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

”Un șofer în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un turism înmatriculat în Timiș, spre Cârtișoara, pe fondul vitezei neadaptate în curba, a pierdut controlul direcției de deplasare si s-a răsturnat în afara părții carosabile într-o râpa, la aproximativ 20 m de nivelul carosabilului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri