Home Noutăți Accident grav. Patru persoane au murit după impactul violent al unui autoturism...

Accident grav. Patru persoane au murit după impactul violent al unui autoturism cu cu un TIR

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineață, joi 1 aprilie,  la ieșirea din Vaslui spre Galați. Mai multe echipaje medicale și de descarcerare s-au prezentat la fața locului, dar din păcate, toate cele patru persoane aflate în autoturism au decedat.

Cum a avut loc tragediaTragicul eveniment s-a produs pe DE 582, în zona localității Priponești, la ieșirea din Vaslui, atunci când un autoturism înmatriculat în Vaslui s-a izbit cu putere în spatele remorcii unui TIR oprit pe marginea drumului. În urma impactului devastator, autoturismul care transporta patru persoane a intrat sub roțile TIR-ului, făcându-se praf. Toți pasagerii au fost au rămas încarcerați, iar la sosirea echipajelor medicale, aceștia au fpst găsiți fără viață.

„La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Din păcate, cele patru persoane au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu. Acesta a menționat că TIR-ul ar fi fost oprit șla marginea drumului din cauza unei pene.

În timpul operațiunilor de descarcerare, ISU a confirmat, de asemenea, decesul celor patru persoane.

„Acţionează o autospecială cu modul de descarcerare si echipajul SMURD tip B de la Secția de Pompieri Tecuci şi Detasamentul de Pompierii Barlad. Accidentul s-a produs între un TIR şi un autoturism, cele patru victime sunt decedate”, a transmis ISU Galaţi. În urma accidentului, traficul pe DE581, între localităţite Tutova şi Priponeşti este blocat.

Exit mobile version