Accident grav pe A1 după ce un camion a lovit 3 mașini care staționau pe banda de urgență: O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav

Un camion a lovit miercuri dimineață trei mașini care staționau pe banda de urgență a autostrăzii A1, o persoană murind în acest accident, transmite centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accidentul a avut loc la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu.
În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier a fost restricționat miercuri dimineață pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi.În urma cercetărilor făcute de polițiști, a fost dezvăluită identitatea bărbatului decedat. Din păcate, este vorba despre un salvamonstist extrem de apreciat din România, Mircea Geantă, care a participat la numeroase acțiuni de salvare montană. Decesul său a fost confirmat de către colegii săi pe pagina de  Facebook „Salvamont Argeș”.

Potrivit primelor informații, șoferul camionului a adormit la volan, moment în care evitarea unei tragedii a fost imposibilă. La acest moment, circulația se desfășoară în condiții de siguranță, însă doar pe cea de-a doua bandă, așa cum a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi”, a transmis Poliţia Română.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri