Accident mortal cu un copil de 13 ani aflat la volan. A intrat cu maşina de lux într-un copac

Scene cumplite s-au petrecut duminică, 2 februarie, la intrarea în Hunedoara. Un adolescent de 13 ani a condus o maşină cu volan pe dreapta şi a izbit un pom. Accidentul i-a fost fatal, adolescentul murind pe loc, transmite Adevarul.

Un accident rutier mortal s-a petrecut, duminică, la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Călan. Un adolescent în vârstă de 13 ani, de etnie romă, a condus un autoturism Mercedes ML cu volan pe partea dreaptă, cu numere de Irlanda, şi a intrat în viteză cu el într-un copac.

Copilul a fost proiectat în afara maşinii, iar rănile i-au fost fatale. „Au fost efectuate manevre de resuscitare mai bine de o oră”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Tragedia s-a petrecut pe strada Serei, din Hunedoara, în zona cartierului palatelor cu turnuleţe. Şoferul de 13 ani era singur în autoturism.

Pe Drumul Jufeţean 687A, la intrare în municipiul Hunedoara, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Anglia, minor, de 13 ani, de etnie romă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac. Evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului, arată primele informaţii ale autorităţilor de la faţa locului, confirmate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Hunedoara au ajuns în doar câteva minute, de la apelul la 112, la locul producerii accidentului în care a fost implicat un autoturism izbit de un copac de pe marginea drumului. Victima, un copil de 13 ani, se afla în afara unei limuzine cu volanul pe partea dreaptă, probabil proiectat prin parbriz. Asupra băiatului pompierii şi echipajul SAJ, sosit în ajutor, au aplicat aproape o oră protocolul de resuscitare, însă fără rezultat”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Duminică, în jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecţia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor. Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptate viteză – soferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani ( autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, aparţinea tatălui minorul)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri