Home Noutăți Accident mortal pe A4! Un șofer de TIR a murit după ce...

Accident mortal pe A4! Un șofer de TIR a murit după ce a căzut într-o prăpastie

În această dimineaţă,17 septembrie,  în jurul orei 05.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanţa), transmite PRO TV.

Conform IPJ, un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu. În urma impactului, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.

La impactul cu solul, TIR-ul s-a făcut praf, iar șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Conform sursei citate, TIR-ul era încărcat cu cereale ce trebuiau descărcate în Portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă și vor să afle dacă TIR-ul avea vreo defecțiune la sistemul de frânare.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Tânărul urma să descarce grâul din remorcă în portul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă TIR-ul avea vreo defecțiune la sistemul de frânare.

Exit mobile version