Accident rutier grav în Iaşi. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal

În această dimineaţă, marți 22 decembrie,  un accident grav s-a produs în localitatea Ciohorăni din judeţul Iaşi din informaţiile date publicării de către centrul INFOTRAFIC reiese că două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Conform aceloraşi surse se pare că accidentul s-a soldat şi cu ranirea a trei persoane.

Vorbim despre cei doi şoferi şi un alt pasager care au suferit diverse traume. Mai multe echipaje medicale au fost prezente la faţa locului. Cele trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier. Se pare că în urma impactului. cei doi şoferi au rămas încarceraţ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în urma accidentului (coliziune frontală între două autotrenuri) produs pe DN 2 Roman – Fălticeni, în afara localității Ciohorăni, județul Iași, cei doi conducători auto și un pasager au suferit diverse traumatisme, fiind necesară transportarea la spital. Traficul rutier este deviat prin interiorul localității Verșeni, județul Iași, estimându-se reluarea circulației pe DN 2 în 30 de minute. Traficul este întrerupt pe DN 2 Roman – Fălticeni, în afara localității Ciohorăni, județul Iași, din cauza unui accident. În urma coliziunii frontale dintre două autotrenuri, cei doi conducători auto au rămas încarcerați. Se efectuează manevre pentru extragerea acestora din vehiculele avariate și acordarea de îngrijiri medicale.

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri