Home Noutăți Accident teribil azi noapte pe A3. Doi soți au murit după ce...

Accident teribil azi noapte pe A3. Doi soți au murit după ce mașina lor s-a ciocnit cu un TIR VIDEO

Un tragic accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda. Potrivit IGPR, un bărbat în vârstă de 43 de ani și o femeie de 41 de ani au murit după ce autoturismul în care se aflau a lovit un TIR.

La fața locului au sosti de urgență echipaje ale Poliției, ale pompierilor, precum și echipaje medicale. Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

De asemenea, pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Fetița de 9 ani a scăpat cu viață

În camion de aflau un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani care au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

„O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate în cursul nopţii ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda. Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) şi un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil şi o femeie încarcerată în autoturism. Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale şi leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism şi pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie”, se arată într-o informare trimisă, vineri, de ISU Cluj.

Exit mobile version