Accident teribil în această seară pe DN 6. O femeie a murit după ce patru mașini au trecut peste ea

O femeie de 53 de ani a murit, în această seară, miercuri 22 ianuarie,  în timp ce încerca să traverseze DN6, fiind lovită de un autoturism şi proiectată pe contrasens, unde a fost lovită de alte trei autovechicule, dintre care două dube de transport marfă. Accidentul a avut loc pe directie Timisoara spre Lugoj în localitatea Iosifalau. 

Femeia a murit pe loc, după ce autovehiculele au trecut peste trupul său, şoferii neputând reacţiona, deoarece se aflau în coloană, iar vizibilitatea era scăzută din cauza întunericului.

Potrivit poliţiştilor, victima nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Mai întâi, femeia a fost lovită de o maşină şi proiectată pe celălalt sens de mers, unde altre trei autoturisme au trecut peste trupul ei. Bucăţi din trupul femeii au fost împrăştiate pe aproape 100 de metri.

Femeia se afla in dreptul unei staţii de autobuz şi a traversat şoseaua fără să se asigure.

Localnicii sustin ca femeia avea probleme psihice si de mai multe ori a fost vazuta traversand strada prin loc nepermis pe timp de noapte sau pe timp de zi, informează lugojinfo.ro. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri