Home Noutăți Accident teribil în Bulgaria. Un român a murit iar soția și copilul...

Accident teribil în Bulgaria. Un român a murit iar soția și copilul său sunt grav răniți

Accident cumplit în Bulgaria, în urmă căruia, un român a murit, soţia şi copilul lui sunt în comă. 4 autoturisme și un TIR au fost implicate în accident. În autoturisme erau cinci familii de români, toate din oraşul oltean Balş și mergeeau în vacanță în Grecia.

Patru autoturisme dintr-o coloană de cinci, în care se aflau cinci familii din oraşul Balş, care duminică dimineaţa au plecat în Grecia, pentru a-şi petrece concediul de odihnă, au fost implicate în tragicul accident.

Maşinile se îndreptau spre Sofia în momentul în care prima dintre ele, condusă de un bărbat de 43 ani, din oraşul Balş, pe un pod rutier de peste râul Iskar, din apropierea localităţii Mezdra, a intrat într-o depăşire pe linie continuă şi a fost lovit în partea laterală stânga de un autotren, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla un turc, potrivit Observator.tv

TIR-ul condus de bărbatul din Turcia nu a lovit doar maşina condusă de român, ci şi alte trei autoturisme, în care erau tot persoane din Balş. Autotrenul a fost la un pas de a cădea în râul Iskar, cabina acestuia rămânând pur şi simplu suspendată. În urma impactului, olteanul a fost grav rănit şi a murit la spital. Leziuni grave au suferit şi soţia bărbatului din Balş, dar şi copilul lor, care se aflau cu acesta în autoturism şi au fost, de asemenea, transportaţi la spital în stare gravă.

Exit mobile version