Accident teribil în Germania. Un TIR s-a înfipt într-un copac

 Un şofer de TIR a scăpat ca prin minune sin cabina distrusă complet într-un copac, în Germania. Camionul a intrat în plin în pom, cu viteză, imaginile surprinse la locul imactului sunt teribile.

Un camion încărcat cu lemne a intrat în plin într-un copac, vineri dimineață, pe B87, lângă Taucha (lângă Leipzig) și a fost complet distrus.

Semiremorca înmatriculată în Polonia circula, în jurul orei 9, pe drumul federal spre Eilenburg. Cu puțin timp înainte de aerodromul Taucha, șoferul a ieşit treptat de pe bandă, din motive care nu au fost încă clarificate, scrie Bild.

Cabina șoferului a lovit un copac gros de pe marginea drumului. Încărcătura remorcii, zeci de trunchiuri de arbori, a venit în față și au căzut în șanț. Cabina șoferului a fost complet distrusă, iar camionagiul încarcerat în ea.

După ce pompierii au deschis ușa, bărbatul a reușit să iasă. Purtătorul de cuvânt al poliției, Birgit Hohn: “Bărbatul a fost ușor rănit.” Practic, în ciuda impactului şi a felului în care cabina a ajuns, şoferul a scăpat păzit parcă de un înger. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri