Accident teribil la Botoșani. O femeie a fost aruncată prin parbriz. A murit și ea și altă femeie

Două femei printre care şi o şoferiţă de 31 de ani au murit după un accident horror. Maşina condusă de o botoşăneancă a fost efectiv spulberată de un alt autoturism în timpul unei manevre greşite de întoarcere.

Joi după-amiază, 15 aprilie la ieşirea din municipiul Dorohoi a avut loc un accident rutier groaznic, cu doi morţi şi mai mulţi răniţi. Totul s-a petrecut după ora 17.00 pe drumul ce ducea de la Dorohoi la Şendriceni. O şoferiţă de 31 de ani, din Botoşani a oprit la marginea drumului pentru câteva minute. În maşină se mai aflau încă două femei şi un bărbat. La un moment dat şoferiţa a vrut să întoarcă autorismul, pe carosabil, fără să se asigure.

În urma manevrei maşina botoşănencei a fost izbită în plin de un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Şendriceni. Impactul a fost devastator. Maşina şoferiţei de 31 de ani a fost făcută zob. Botoşăneanca a fost aruncată efectiv prin parbriz şi a murit aproape pe loc. Încă o femeie de 54 de ani, aflată probabil pe partea impactului, a murit la scurt timp după producerea accidentului. Alte trei persoane au fost descarcerate, din acelaşi autoturism şi duse de urgenţă la spital.

blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri