Accident teribil la mormântul părintelui Arsenie Boca petrecut astăzi

O femeie de 59 de ani care s-a accidentat , sâmbătă, 26 august 2017, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei printelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter al  SMURD şi transportată de urgență a Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă a relatat astăzi Digi 24.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au precizat că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus.

„Au fost direcţionaţi la fața locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au declarat reprezentanții  jandarmilor  braşoveni.

Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.

 La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacienta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă.
Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri