Accident teribil pentru un român de 80 de ani. A explodat toaleta sub el când își făcea nevoile

Un bătrân din Săveni, județul Botoșani, a ajuns la spital după un accident casnic cum rar le-a fost dat cadrelor medicale să audă. Bătrânul în vârstă de 80 de ani s-a dus la toaleta din curtea casei, pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, însă a dorit să îşi aprindă şi o ţigară. În acel moment, gazele acumulate în fosa septică situată chiar sub toaletă s-au aprins de la chibritul cu care dorea să îşi aprindă ţigara, a relatat  Monitorul de Botoșani.

O flamă puternică s-a produs instantaneu, arzându-l pe bătrân în zona inferioară a corpului. De parcă totul nu era deja foarte traumatizant, acesta s-a speriat şi a sărit de pe locul pe care stătea, în momentul în care a fost atins de flacără, şi a călcat pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism, aceasta fiind aproape smulsă de pe canalul urinar.

Ars şi cu dureri groaznice, bărbatul a ajuns în casă, de unde rudele au sunat imediat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Victima a primit primul ajutor, după care a fost transportată de urgenţă la spital, din cauza arsurilor suferite pe ambele gambe, pe coapse şi pe faţa posterioară.
„Pacientul prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc după cele petrecute, mai ales şi din cauza traumatismului provocat de sonda urinară. Starea lui este destul de gravă, mai ales din cauza vârstei”, a declarat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,100FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri