Adevărul în cazul unui tânăr român mort în Londra: Avea un cuțit înfipt în inimă și era plin de vânătăi

Detalii tulburătoare au  în cazul tânărului în vârstă de 22 de ani, din localitatea Răzvad, județul Dâmbovița. Bărbatul a fost găsit mort la sfârșitul lunii mai, în camera unde stătea cu chirie în Londra.

Rezultatul autopsiei a arătat că Andrei a fost ucis, cu toate că prima supoziție a poliției fusese sinuciderea. Potrivit certificatului de deces, tânărul avea un cuțit înfipt în inimă, iar trupul îi era brăzdat de vânătăi, a relatat ProTV care citeaza presa britanică.

Andrei plecase de acasă de doi ani ca să muncească în construcții, în Londra. La începutul lunii iunie, părinții săi au fost anunțați că fiul lor a fost găsit decedat pe 26 mai, în camera în care locuia cu chirie.

Mai multe persoane au fost audiate de polițiști, iar rezultatul necropsiei arată ca tânărului a avut parte de o moarte violentă

Andrei a fost înmormântat, pe 23 iunie, în cimitirul din localitatea natală.

Părinții lui Andrei au rămas șocați după ce au văzut certificatul de deces al fiului lor, mai scrie ProTV.

„Cauza precisă a decesului a fost următoarea – rană profundă prin înjunghiere. N-avea cum să facă băiatul meu așa ceva, adică să se apuce de prostii, nu avea timp să se apuce de prostii, ca în cinci, șase luni să-l omoare”, a declarat Georgian Popescu, tatăl tânărului.

Inițial, părinții lui Andrei au fost informați că acesta s-ar fi sinucis. Însă, necropsia a arătat exact opusul acestei ipoteze.

N-ai cum să te umpli de vânătăi, nu te bați singur, deci eu nu știu cine poate să-și facă așa ceva. Vreau doar să văd cine i-a făcut asta și de ce”, a spus Mariana Popescu, mama tânărului.

Unchiul tânărului a mers în locul în care a fost găsit mort nepotul său și a încercat să-i găsească pe cei vinovați.

„A fost o crimă, crimă suspectă. Am aflat că s-a întâmplat ceva și mai înainte”, a declarat Florin Popescu, unchiul tânărului, care locuiește, de asemenea, în Londra.

Cazul a fost preluat de procurorii din Marea Britanie. Până acum, părinții tânărului au aflat doar că ancheta este în plină desfășurare, fără alte detalii.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri