Ai lucrat sau lucrezi în străinătate? Îți poți recupera taxele plătite pe salariu din următoarele țări: Olanda, Germania, Austria, Belgia, Irlanda. Totul online

Majoritatea românilor care au muncit în străinătate nu și-au recuperat impozitele plătite pe salarii sau cele pe sănătate, chiar dacă este dreptul lor legal să o facă. Lipsa de informare, teama de birocrația stufoasă sau pur și simplu dezinteresul ne face de multe ori să renunțăm la drepturi care ni se cuvin. Vezi aici cum îți poți recupera banii plătiți pe taxe în străinătate, fără niciun efort.
campania.euro-tax.ro%20
Tot ce trebuie să facă cei care vor să-și recupereze o parte din impozitul pe salariu plătit cât timp au muncit în străinătate este să acceseze siteul celor de la EuroTax și să completeze un scurt formular. Cei de la companie le vor calcula gratuit suma pe care trebuie să o primească și, dacă clientul va dori, vor declanșa procedurile de recuperare a banilor.

Care sunt țările pentru care se pot recupera taxele?

Țările de unde se poate recupera iimpozitul pe salariu, pe sănătate sau diverse alte taxe sunt: Olanda, Germania, Austria, Belgia, Irlanda, Marea Britanie.

Partea bună este că firma nu percepe niciun comision in avans – pentru serviciile sale  vei plati un comision, insa numai dupa ce primesti returnarea taxelor. Acesta e si motivul pentru care acestia incearcă să recupereze maxima posibila, si in cel mai scurt timp posibil. Vezi aici cum îți poți recupera banii plătiți pe taxe în străinătate, fără niciun efort. campania.euro-tax.ro%20

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri