Home Botosani Alte trei decese cauzate de Covid-19. Toate victimele sunt din Suceava. Numărul...

Alte trei decese cauzate de Covid-19. Toate victimele sunt din Suceava. Numărul total al morţilor ajunge la 11

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel naţional ajungând la 11, anunţă grupul de Comunicare Strategică, marți seară 24 martie.

Din păcate toate persoanele decedate au murit la psitalul județean SuceavaCine sunt cele trei victime. Este vorba despre cei de mai jos:

Bărbat , 59 ani, pacient Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere
precizată.
Data deces: 22/03/2020
Femeie, 80 ani, pacientă în  Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere
precizată.
Data deces: 23/03/2020
Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere
precizată
Data deces: 23/03/2020
Pacienţii au fost confirmaţi pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.
Toţi cei trei pacienţi aveau afecţiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).Decesele au fost raportate la INSP în această seară.
În România au fost confirmate, până acum, 762 de infecții cu coronavirus. 79 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 11 persoane infectate cu coronavirus.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 16 pacienți, din care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unități medicale private.

Exit mobile version