Atac odios în Italia. Un român a înjunghiat de 7 ori alt român

Un român în vârstă de 44 de ani a fost înjunghiat de nu mai puțin de șapte ori de un alt român, duminică 11 februarie, localitatea Corropoli din provincia Teramo. Conform publicației locale City Rumors atacatorul se numește Adrian Iacob și are 33 de ani.

Totul a plecat de la faptul că atacatorul a surprins-o pe concubina sa întâlnindu-se pe ascuns, în seara zilei de 11 februarie, cu românul de 44 de ani cu care avusese o relație anterioară.

După ce i-a surprins pe cei doi împreună Iacob a lovit-o pe iubita sa cu pumnul în față și în momentul în care bărbatul de 44 de ani a sărit să o apere, a scos un cuțit și l-a înjunghiat de nu mai puțin de 7 ori pe acesta.

Românul înjunghiat salvat ca prin minune de medici

Bărbatul înjunghiat a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul Mazzini din Teramo unde a fost supus unei operații delicate în noaptea de duminică spre luni iar în acest moment starea sa este stabilă dar foarte gravă în continuare.

Între timp, Adrian Iacob a încercat să se ascundă în casa unui prieten român dar acesta l-a invitat să plece, aruncându-i cuțitul pe fereastră. Două ore mai târziu, Iacob a fost prins de carabinieri pe câmpurile din zonă, în timp ce încerca să sară un gard și a fost pus sub arest.

Agresorul avea încă hainele murdare de sânge dar și în acest moment continuă să nege că l-ar fi înjunghiat pe fostul iubit al concubinei sale.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri