Home Noutăți Atenție șoferi de TIR. Circulația va fi restricționată, începând de joi, pe...

Atenție șoferi de TIR. Circulația va fi restricționată, începând de joi, pe teritoriul Ungariei

Restricţii în Ungaria. Şoferii de TIR au primit interzis pe teritoriul Ungariei, începând de joi seară, cu ocazia Paştelui catolic.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că autorităţile maghiare restricţionează traficul, cu ocazia Paştelui catolic, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

”Autorităţile maghiare restricţionează circulaţia rutieră pe teritoriul Ungariei pentru toate autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor care transportă animale vii şi produse perisabile, cu ocazia Paştelui catolic”, transmite CNAIR.

Şoferii români de TIR, interzis în Ungaria

Astfel, circulaţia va fi restricţionată, de joi, 18.04.2019, începând cu ora 23:00 (ora României) şi până vineri, 19.04.2019, ora 23:00, dar şi de sâmbătă, 20.04.2019, începând cu ora 23:00 (ora Romaniei) şi până luni, 22.04.2019, ora 23:00.
”Având în vedere această situaţie, CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiilor, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, a mai transmis CNAIR.

Exit mobile version