Avea 31 de ani, a muncit 4 ani în străinătate și a venit să moară acasă

româncă în vârstă de 31 de ani, ce trăia în #Italia, a decis să-și petreacă sărbătorile alături de cei dragi așa că a venit în România pentru un scurt concediu. L-a lăsat în Peninsulă pe iubitul ei, Filip, fără ca acesta să știe că nu-și va mai vedea niciodată femeia pe care o iubea. Andreea Barbu trăia de aproximativ patru ani, alături de iubitul și pisica lor în via Romero din Ficarolo, o comună din provincia Rovigo, regiunea Veneto, în nordul Italiei, pe malul râului Pad, ce adăpostește puțin peste 2.500 de suflete.

Tânăra lucra în restaurantul White House din Ficarolo după cum scrie Il Gazzettino. Românca, aflată în concediu acasă, la Constanța a fost dusă la #Spital după o criză glicemică, însă după ce a trecut peste această problemă a murit în urma unei bronhopneumonii.

Prietenii din Italia sunt acum sfârșiți de durere. Ilaria Bassi, intervievată de presa italiană, spune că-și amintește de o fată mereu zâmbitoare. O altă prietenă a româncei, Elisa Ferroni a scris pe contul ei de Facebook: ”Ciao iubito. Tocmai am aflat și încă nu-mi vine să cred că e real. Parcă mai ieri mă salutai cu zâmbetul tău frumos, în ultima după-amiază petrecută în bar. Abia așteptam să te întorci să povestim așa cum făceam întotdeauna și să bem o mie de cappucino fără spumă. Nu e corect. O parte din tine va rămâne întotdeauna aici. Nu te vom uita. Odihnește-te în pace draga mea…”.

La rândul ei, patroana localului în care lucra, Barbara Fogli, are numai cuvinte de laudă la adresa româncei, regretând tragedia. ”Îmi amintesc de o fată mereu senină și zâmbitoare în pofida greutăților de care te poți lovi într-o țară străină. Nu e deloc ușor să fii departe de cei dragi. A plecat în România, după patru ani petrecuți în Italia. I-a îmbrățișat pe cei dragi de aici și a plecat în vacanță. Nimeni nu s-a gândit nici măcar o clipă că va avea așa o soartă tragică și că nu o vor mai vedea vreodată”, spune Barbara. 

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri