Badantă de 48 de ani, s-a prefăcut că este îndrăgostită de persoana asistată, obținând peste 500 de mii de euro

În trei ani, din 2017 până în 2020, femeia în vârstă de 48 de ani, angajată ca „badantă”, a reușit să obțină peste jumătate de milion de euro de la asistatul ei vârsta de 64 de ani, cu declin cognitiv.

A cheltuit acești bani pentru îngrijiri stomatologice, chirurgie plastică a sânilor, mașini și haine de firmă și accesorii pentru ea și copiii ei, scrie fanpage.it.

Casa de 220.000 de euro în care locuiește în nordul orașului Torino a fost, de asemenea, confiscată, deoarece anchetatorii cred că este rezultatul al înșelătoriei. Cei care au observat operațiunile ciudate au fost angajații băncii, care au văzut retrageri suspecte de-a lungul timpului de peste 132.000 de euro făcute de către bărbat.

El a crezut în povestea de dragoste și a așteptat căsătoria și viața împreună în Liguria, în schimb ea a vrut doar să-l păcălească.

Acum ancheta făcută de carabinierii din Compagnia Torino San Carlo a demascat-o pe femeia de 48 de ani, care i-a spus bărbatului că banii erau necesari pentru tratament medical pentru mama bolnavă. Bărbatul de 64 de ani, fără rude apropiate, a fost încredințat serviciilor sociale.

Îngrijitoarea denunțată este italiană!

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri