Băiețelul de 11 ani al unei românce moartă în Italia, luat de autorități: “Nu-l lasă nici la înmormântare”

O româncă de 36 de ani, care a avut un sfârșit cumplit în Italia, nu poate avea liniște nici după moarte, din cauză că cei doi copii ai ei au fost despărțiți: fata în România, băiatul în plasament în Italia.

Ana Maria D. a murit recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră. În afară de o mătușă, nu o va conduce nimeni pe ultimul drum. Cei doi copii ai săi, de 11 și 10 ani, au fost separați: Fata în România, băiatul în plasament, în Italia.

„Această fată este o româncă de a noastră abandonată de toți, singură printre străini. S-a stins la doar 36 de ani. Miercuri sau joi, nu știu încă precis o dată, o vor înmormânta în Italia. Dacă sunteți prin apropriere de Lavagna provincia di Genova, măcar o lumânare să-i aprindeți. Mama de doi copii, pe unul dintre ei l-au luat în plasament, aici, în Italia. Nu-l lasă nici la înmormântare să se ducă. 11 ani băiatul și 10 fata (fata a rămas în țară )… r.i.p. odihnește în pace, suflet nevinovat. A luptat până în ultimul moment pentru copiii ei“, este mesajul Ionelei Daniela pe un grup dedicat românilor din Italia, anunță Observator.

Femeia spune că Ana Maria a fost răpusă în spitalul din Genova de o tumoră. Băiețelul, care era cu ea în Italia, a fost luat în plasament într-un centrul din Genova. Tânăra mai spune că familia fetei, adică doar o mamă paralizată și o mătușă, nu are posibilitatea de a lua în țară și băiatul, având deja fetița de care are grijă.

Zeci de români din Italia au reacționat la această tristă poveste.

„Trist! Nimic nu o mai poate aduce printre noi! Sper să găsească luminița de la capătul tunelului! O diasporeană, este a noastră!
Să-i aprindeți o lumânare!“,scrie Sorin.

„Doamne ferește… Dumnezeu s-o odihnească în pace… săracii copii… ce tragedie“

„Doamne ce situație delicată și foarte tragică! Dumnezeu sa o ierte!“

„Ce durere când ai nevoie de cineva și ești abandonată de toți. Dumnezeu s-o odihnească în pace și sper măcar să ajungă copilașul in România, la bunici, decât aici in plasament“.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri