Bărbat împușcat la Botoșani, la vânătoare

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Dersca, județul Botoșani, a ajuns la Urgenţe, după ce a fost împuşcat de către un coleg de vânătoare transmite Stiri de Botosani.

Incidentul a avut loc în a doua zi a anului, când mai mulţi bărbați se aflau pe un fond de vânătoare, pe raza localității Cândești, la o acțiune specifică.

La un moment dat, un coleg de vânătoare, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Botoșani, a tras un foc cu arma cu alice îndreptată spre pământ. Solul fiind îngheţat, alicele au ricoşat şi s-au înfipt în piciorul victimei. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Dorohoi, apoi spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu o plagă împuşcată, la nivelul gambei, cu reţinere de corp străin. Acesta a rămas internat în spital, urmând a fi operat pentru extragerea celor două alice rămase în picior.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au declanşat o anchetă, precum şi a Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Din primele cercetări, se pare că vânătoarea era una autorizată. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru uz de armă fără drept și vătămare corporală din culpă, care va fi soluționat procedural, potrivit reprezentanților IPJ Botoșani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri