Bărbatul care și-a ucis fiul și soacra în această dimineață, dă vina pe soția care muncește în Italia

Florin Petrache, bărbatul acuzat că și-a ucis marți dimineața fiul de 16 ani și soacra, a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra-Neamţ pentru audieri. El a fost reținut pentru omor și urmează să fie prezentat instanței cu propune de arestare preventivă în cazul dublei crime.

Scos în cătușe din mașina Poliției, bărbatul a spus că îi pare „foarte rău” pentru ceea ce a făcut și și-a acuzat soția că „i-a luat ultima speranţă de viaţă”. „Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dedea o speranţă de viaţă… Ultima speranţă mi-a luat-o! Vagaboanda! E o viperă!”, a strigat bărbatul, potrivit Știri-Neamț.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a muncit cinstit, inclusiv în străinătate, și reușise să-și ridice o casă pe terenul soacrei sale și să cumpere două apartamente în Piatra-Neamț. De doi ani, însă, soția lui ar avea o relație cu un bărbat în Italia, unde ea a plecat să lucreze. Florin Petrache își acuză nevasta că încearcă să pună mâna pe toate imobilele, iar de un an a intentat divorțul. Mai mult, femeia a fost acuzată că și-a convins mama să-l dea afară din casă pe Florin Petrache.

Apropiații spun că bărbatul intase în depresie pentru că trăia într-un scandal permanent cu soacra, soția și fiul său. Pe fondul conflictului care a luat amploare în ultima perioadă, soacra a schimbat toate încuietorile și l-a lăsat pe Florin să locuiască într-o cameră din locuința pe care el o construise.
„Astăzi dimineață pe la 4, autorul s-a trezit, a luat cuțitul cu care dormea sub pernă și s-a dus să discute cu soacra lui (…) S-au certat, a lovit-o cu cuțitul, s-a trezit și băiatul, care a încercat să intervină și a fost înjunghiat și el”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, conform zch.

După ce comiterea faptelor, Petrache e acuzat că a pus mai multe haine pe aragaz, le-a aprins și apoi a incendiat întreaga locuință. Mai mult, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă cu același cuțit, însă și-a provocat o plagă superficială pe abdomen. Plin de sânge, a ieșit din casă și s-a dus la un cumnat căruia i-a mărturisit ceea ce făcuse. Florin Petrache și soția lui au doi copii împreună, ambii minori, născuți în Italia. Fata locuiește împreună cu mama ei în Italia, iar băiatul se afla în grija bunicii, la Piatra Neamț.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri