Bătaie cu bâte și cuțite între doi șoferi români de TIR într-o parcare din Italia: Au ajuns la spital

Doi șoferi români de camion, în vârstă de 46, respectiv 53 de ani, s-au luat la bătaie, ieri seară, miercuri 5 octombrie, într-o parcare din Volpago del Montello, provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia, relatează oggitreviso.it

Carabinierii stației Volpagese au trebuit să intervină pentru a opri disputa la ora 22:00, ieri seară, într-o parcare din via Piave, în zona industrială a municipiului.Au fost identificați doi șoferi de camion de naționalitate română. Potrivit unei reconstrucții inițiale, după cină, într-o stare evidentă de ebrietate, cei doi au început să se cearte aprins. Conflictul ar fi izbucnit, se pare, din motive inutile.

Șoferul român de 46 de ani l-ar fi lovit pe compatriot de mai multe ori cu o bară de fier. Șoferul de 53 de ani ar fi reacționat lovindu-l cu un cuțit de bucătărie.

Șoferii români, transportați la spital

Ambii au transportați la spitalul din Montebelluna. Șoferii de camion au raportat: o rană tăiată în partea din spate a mâinii drepte (prognostic de aproximativ zece zile) și o fractură a brațului stâng, o leziune a capului și o rană la bărbie.

Obiectele contondente folosite de cei doi români în bătaie au fost confiscate de militari care, la finalul anchetelor, vor sesiza Autoritatea Judiciară.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri