Bătrân român de 69 de ani atacat și biciuit cu bestialitate de un adolescent de etnie romă

Nicolae Doluţa, un bărbat în vârstă de 69 de ani din  comuna Floreşti, județul Cluj,  în ciuda faptului că e un om extrem de paşnic, a fost victima unui atac extrem de violent, duminica trecută. Un adolescent de etnie romă, cu vârsta de 14 ani l-a atacat pe bătrân chiar în fața casei sale și l-a biciuit cu o sălbăticie ieșită din comun.

 „Băiatul ăsta, despre care am aflat că are, în ciuda vârstei, o mulţime de fapte penale, m-a poreclit „Harap-Minunat” şi de fiecare dată când trece pe lângă mine debitează tot felul de înjurături la adresa mea, dacă nu chiar mă loveşte cu palma peste ceafă. Vă daţi seama, un băiat de 14 ani să procedeze astfel cu un om de 70 de ani e un fapt strigător la cer, lipsit de bun simţ”, a declarat bătrânul pentru Gazeta de Cluj.

„Mă aflam în poartă, dezbrăcat la bustul gol şi povesteam liniştit cu un vecin, când, brusc şi-a făcut apariţia în faţa mea. Şi, fără să spună ceva, a coborât din căruţă şi m-a pleznit de şapte-opt ori cu biciul. Am leşinat. Cineva a chemat salvarea şi poliţia, după care am fost dus la Cluj, la U.P.U., unde medicii şi asistentele s-au crucit când au aflat ce mi s-a întâmplat”! a mai povestit bătrânul pentru publicația mai sus citată.

Sora bătrânului a ținut să precizeze că „E o mare problemă cu băiatul ăsta fiindcă în cazul în care poliţia nu va lua măsuri împotriva lui, oamenii sunt hotărâţi să-şi facă singuri dreptate. Fratele meu nu e singurul om care suferă din cauza lui „Pupu”. 
Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj a făcut următoarele precizări: 

“La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Bălcescu, se afla o persoană care a fost agresată fizic.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 69 de ani, care a reclamat faptul că a fost agresat de către un minor, din localitate. Victima a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

În ceea ce priveşte fapta, poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor exacte în care s-a produs în vederea luării măsurilor legale”.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri