Bătrâne din România bătute și jefuite de banii trimiși de copiii și nepoții care muncesc în străinătate

Poliţiştii încearcă să dea de urma unor indivizi extrem de periculoşi, care terorizează de o lună bătrânii dintr-o localitate gălăţeană. Infractorii dau buzna noaptea peste victime, le bat şi le ameninţă, după care le fură banii trimişi de copiii şi nepoţii care muncesc în străinătate, a relatat astăzi ziarul Adevărul.

Poliţiştii gălăţeni au primit până acum patru sesizări din comuna gălăţeană Corod, ce vizează comiterea unor jafuri. Cazurile au fost înregistrate ca tâlhării cu autor necunoscut pentru că oamenii legii nu au reuşit până acum să îi identifice pe autori.

Modul de operare al infractorilor este simplu şi extrem de eficient. Ei pătrund noaptea în locuinţele femeilor în vârstă din localitatea amintită şi încep să le bată şi să le ameninţe până le spun unde ţin banii primiţi de la rudele din străinătate.

Agresorii poartă măşti pentru a nu fi identificaţi ulterior de victime şi sunt înarmaţi, având grijă să fugă din casele unde dau loviturile în doar câteva zeci de secunde.
Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi şi încearcă să afle mai multe detalii despre infractori de pe imaginile unor camere de supraveghere, astfel încât să îi poată identifica şi reţine. Merită subliniat că agresorii acționează la pot deoarece au atacat doar bătrâne singure despre care se știe că au copii sau alte rude plecate la muncă în străinătate și le trimit din când în când bani sau alte ajutoare materiale. 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri