Belgia. Un șofer român de TIR a scăpat ca prin minune dintr-un accident teribil: „Doar scaunul șoferului este intact“

O ceață densă a suprins marți dimineață teritoriul Bellegem, aproape de granița cu Tournai. Pe E403, unde deja se formaseră blocaje, un șofer român de camion a scapat ca prin minune dintr-un accident grav, după ce a intrat într-o mașină și apoi a ricoșat într-un alt camion.

Șoferul român, angajat la o binecunoscută companie britanică, a observat prea târziu ambuteiajul care se formase din cauza unor lucrări care se desfășurau la mai mult de 1.500 de metri distanță. „Am fost surprins când am văzut brusc semafoarele unui camion”, spune bărbatul. „Era puțin loc de manevră. Mai întâi am lovit o mașină pe banda stângă, apoi m-am lovit de camion pe banda dreaptă”, a afirmat bărbatul, citat de  publicația belgiană HLN.be.

Șoferul camionului lovit a văzut pericolul în oglinzile retrovizoare. „Am observat cum camionul venea cu viteză”, spune bărbatul din Hainaut. „Din reflex, am tras spre dreapta pentru a crea cât mai mult spațiu liber posibil. Dar, în cele din urmă, camionul meu tot a fost avariat. Partea din spate a fost complet ruptă“, a spus celălalt șofer.

Din cabina camionului condus de român a rămas numai jumate. Din fericire, a fost exact jumătatea în care se afla el.

„Numai scaunul șoferului este aproape intact. Tipul acela trebuie să-i mulțumească în genunchi îngerului său păzitor. A avut parte de mai mult decât noroc“, a mai spus celălalt șofer.  Din cauza accidentului, banda din dreapta a drumului a fost blocată o perioadă, până când ambele pericole au fost ridicate. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa belgiana:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri