Home Noutăți Bogdan Cristache, acuzat că ar fi “interlopul” lui Dragnea iese la atac....

Bogdan Cristache, acuzat că ar fi “interlopul” lui Dragnea iese la atac. Replică acidă pe facebook

Una din pozele arătate opiniei publice de Bogdan Cristache

După ce a fost acuzat de o parte a mass-media din România că ar fi un “interlop”, Bogdan Cristache, unul dintre cei care l-au protejat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, a avut o replică extrem de ironică pe pagina sa personală Facebook.

Director al unei firme de securitate, Cristache le reproşează jurnaliştilor că au recurs la stereotipuri când au prezentat situaţia. Acesta prezintă şi imagini cu soţia şi copiii săi.

“Domnilor ‘#jurnalisti”…… MA PREDAU!!! Și dacă tot m-ați prins, ca și membru al nu știu cărui clan interlop, va prezint și cei mai periculoși ‘locotenenți” ai mei… Totodata, va promit ca nu voi mai face sport deoarece am observat ca media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg… La soare nu voi mai sta niciodată, pt a putea fi intr-adevăr modelul arian de care are nevoie media… La tatuaje voi avea mai mult de munca sa le scot, dar am luat in considerare ideea promovată tot de media, cum ca toți cei cu tatuaje sunt ‘mafioți”… Domnilor reporteri… chiar așa, cine oare are o mentalitate si idei comuniste? Cine încă nu se poate debarasa de trecut? M-as bucura enorm sa luați atitudine, domnilor reporteri REALI, și sa informați cetățenii cu realități, nu cu aberațiile unora din branșa Dvs… Deocamdata cam atât, va mulțumesc pt răbdare…”, a scris  Bogdan Cristache pe Facebook.Exit mobile version