Home Noutăți Când moartea îţi iese-n cale… Impact nimicitor, între un TIR şi o...

Când moartea îţi iese-n cale… Impact nimicitor, între un TIR şi o motocicletă: motorul a explodat, bărbatul a fost „aruncat”, mort, pe stradă.

Imagine de la locul acidentului. Sursa foto Info Trafic Brasov

Un motociclist şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut joi, 17 septembrie, în jurul orelor 16.50, pe DN 1, la ieşire din Făgăraş spre Mândra/Braşov. În zona benzinăriei Rompetrol, acesta a intrat în plin într-un TIR care a virat la stânga spre strada Negoiu.

Echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru motociclist, care a fost declarat decedat.

„Astăzi, 17 septembrie, în jurul orei 16.50, pe DN1, la km 231, a avut loc un accident rutier, coliziune între un autotren (tir) şi o motocicletă. În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv motociclistul, cadrele medicale sosite la faţa locului declarând decesul acesteia. La testarea conducătorului auto al autotrenului din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului”, a declarat agent de poliţie Nadia Olaru, IPJ Braşov, pentru publicația Bună Ziua Brașov

Momentul impactului a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere din benzinărie. Din imagini se vede cât de violent a fost impactul, motocicleta luând foc instant.
„S-a deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SAJ. Din păcate, în urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat”, a declarat şi maior Ciprian Sfreja, de la ISU Braşov.

Se pare că motociclistul era din Făgăraş şi lucra la Salco.

Exit mobile version