Câți bani a încasat o româncă în Italia pentru a se căsători cu un marocan

Presa din Italia scrie despre cazul unei românce acuzată de favorizare imigrației ilegale. Românca ar fi încasat 3.000 de euro pentru a se mărita cu un marocan, urmând să primească alte 4.000 de euro, după ce bărbatul primea oficial permisul de ședere.

Toată “operațiunea” a fost descoperită de carabinieri din întâmplare, în urma unui control în trafic. Potrivit publicației Qui Cosenza, agenții au oprit o masină suspectă pe o şosea din apropiere de Roseto Capo Spulico, o localitate din Calabria. În mașină se aflau trei marocani și o femeie de naționalitate română.

Aceştia le-au spus carabinierilor că își căută de muncă pe câmpurile din zonă, însă comportamentul nefiresc al femeii i-a pus pe oamenii legii pe gânduri.

După un scurt interogatoriu, românca a cedat presiunii şi a recunoscut despre ce este vorba. Ea urma să se mărite cu unul dintre marocani pentru ca bărbatul să primească permis de şedere. Românca ar fi încasat un avans de 3.000 de euro, urmând să primească alte 4.000 de euro după ce bărbatul primea oficial permisul de şedere.

Românca a fost reținută și riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare și o amendă de 15.000 de euro.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri