Căutăm redactori online, freelanceri. Câștigul depinde de tine

Blasting News s-a lansat în România de aproximativ un an și jumătate și a reușit să atingă peste 1.500.000 de unici pe lună fără prea multe probleme. Soluția propusă de platforma internațională de știri sociale este una unică și a reușit să aibă un succes imens în câteva țări din Europa. Fie că vorbim de Germania sau Polonia sau chiar de Italia unde platforma deja are o medie de peste 9.000.000 de unici pe lună, Blasting News pare să fie gata să schimbe piața media online din Europa și din lume.

Dar să revenim la platforma din România! Practic oricine poate scrie pe această platformă și poate câștiga până la 150 de euro pentru fiecare articol. Tot ce trebuie să facă un potențial blaster este se înscrie cu adresa de e-mail sau cea de facebook AICI să citească cu atenție ghidul blasterilor pe care îl găsești AICI și apoi să scrie un articol pe o temă actuală.

Articolul va fi trimis apoi spre publicare unde va fi verificat de un grup de corectori care se vor asigura că respectă regulile din ghid și apoi va fi publicat. Dacă acesta nu respectă toate regulile va fi trimis spre reeditare cu explicații care vor ajuta autorul să îl refacă pentru a îl retrimite în forma corectă.

Ca în orice altă țară în care are deschise platforme  Blasting News România oferă transparență totală redactorilor (numiți blasteri). Panoul de control oferă posibilitatea de a vizualiza câte vizite are fiecare articol, câte vin din rețelele sociale și câte din alte surse și câți bani a acumulat redactorul pentru fiecare articol.

Plate este peste ceea ce oferă orice altă soluție de monetizare, în acest moment articolele fiind plătite cu 1,5 euro pentru unele categorii/1000 de vizitatori și cu 1 euro/1000 de vizitatori alte categorii.

Există un grup de facebook unde sunt deja activi peste 400 de blasteri care îți pot confirma seriozitatea platformei în ceea ce privește plata și unde poți obține ajutor de la echipa editorială precum și de la ceilalți blasteri. Grupul îl găsesși AICI

Articolele le poți promova prin intermediul rețelelor sociale sau prin orice altă metodă care nu presupune aducerea de vizite false (care pot fi identificate ușor).

Platforma promovează autorii care sunt citiți. Subiectele sunt alese de fiecare blaster și conținutul acestora trebuie să fie unic deoarece în caz contrar vor fi respinse de algoritmul antiplagiat care este unul extrem de performant. Mai exact acesta găsește în timp real orice asemănare cu un text deja publicat online și respinge textul dacă este copiat.

În concluzie, dacă crezi că scrii articole bune pe teme de actualitate care, în ciuda faptului că sunt citite de grupuri mari de oameni nu-ți aduc și satisfacție financiară te sfătuim să încerci Blasting News România. Poți scrie liber și poți câștiga până la 150 de euro pentru fiecare articol.

Nu trebuie să ai experiență și nici măcar să prezinți un CV. Trebuie doar să ai talent și să poți scrie articole cu conținut unic care să atragă cititorii. Crezi că poți?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare poți scrie staffului Blasting News la adresa de e-mail [email protected] dar sfatul nostru este să intri pe grupul de facebook unde găsești sute de blasteri care te pot ajuta să întelegi repede platforma.

Nu uita că te poți înscrie în platforma Blasting News România  cu adresa de e-mail sau cea de facebook  AICI

Related Articles

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri