Caz şocant la Botoşani. Şi-a ucis soţia cu o coadă de mătură, iar apoi a trăit alături de cadavru

Un botoşănean şi-a omorât soţia cu o coadă de mătură şi a trăit două zile alături de cadavrul acesteia. Bărbatul a mărturisit crima dar nu a fost crezut de nimeni. În cele din urmă a fost reţinut de poliţişti.

Un bărbat de 48 de ani din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani şi-a omorât nevasta şi a dormit două nopţi alături de cadavrul ei. Crima a avut loc săptămâna trecută, marți 13 iulie, transmite Adevarul.  Cei doi soţi s-au certat iar săteanul din Santa Mare a pus mâna pe o coadă de mătură şi a bătut-o pe femeie  până nu a mai mişcat. Acesta ar fi pus-o în pat şi ar fi stat alături de cadavru două zile.

Ba chiar ar şi mărturisit în sat faptul că şi-a omorât consoarta dar nimeni nu-l credea. Abia după ce vecinii au constatat că femeia nu mai iese de 48 de ore din casă, au sunat la 112. Poliţiştii au descoperit cadavru şi au confirmat faptul că într-adevăr decesul s-a petrecut cu două zile în urmă.

Poliţiştii l-au transportat pe bărbat la sediul IPJ Botoşani. După audieri, bărbatul a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru a fi supus unei evaluări de specialitate, urmând ca în perioada următoare medicii să decidă dacă acesta avea sau nu discernământ în momentul producerii faptei.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri