Caz tulburător la Londra. Doi români au fost incendiați Unul a murit altul este în comă

Doi români, oameni ai străzii, au ars de vii într-un incendiu provocat de o mână ucigaşă într-un cartier din Londra. Incidenul a avut loc zilele trecute în Ilford, într-o zonă foarte frecventată de oamenii străzii, a relatat publicația britanică The Independent.

Victimele, din care una a murit, iar o alta este în stare critică sunt bărbaţi în jur de 40 de ani. Cei doi împărţeau acelaşi cort şi au suferit arsuri groaznice.

Cei doi români locuiau într-un cort, care a fost incendiat pe 18 iunie, după ora 23.00. Unul dintre ei a murit, cu arsuri pe aproape 100% din suprafața corpului. Trupul zăcea în apropierea cortului incendiat. Omul a murit la câteva ore după incident.

Într-un comunicat al Poliției Metropolitane se afirmă că cea de-a doua victimă a reușit să iasă la stradă, cerând ajutor și de acolo a fost preluată de serviciile de urgență. Românul a fost spitalizat cu arsuri foarte grave la unitatea specială de arși a Spitalului Broomsfield și este în comă indusă. Polițiștii londonezi au lansat un apel populației, pentru a ajuta la identificarea victimelor.

„Credem că decedatul s-ar putea numi Majea sau Manea, dar nu știm dacă acesta e numele de familie, prenumele și nici măcar dacă e numele corect. Cel de-al doilea bărbat aflat în spital în Essex s-ar putea numi Pedro sau Petra, dar, din nou, nu știm sigur”, a spus Inspectorul Șef Paul Considine, cel care conduce ancheta.

Polițiștii britanici fac apel și pentru a obține orice informație despre tragicul incident.

„Știm că amândoi bărbații lucrau ca zilieri în estul Londrei, în zonele Ilford sau Redbridge sau Barking și Dagenham, locul unde a avut incendiul fiind în vecinătatea acestor zone. Poate i-ați angajat sau au lucrat cu voi?”, spune Paul Considine în apelul său.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri