Ce boacănă a reușit un șofer român de camion, beat, în Italia

Un șofer român rezident în Italia, în localitatea Rossano Veneto, în vârstă de 37 de ani, a rămas fără permis de conducere în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 iunie 2017, după ce a rămas blocat cu camionul sub un pasaj superior de pe Strada Provincială 29, în localitatea Bolzano Vicentino din provincia Vicenza a relatat publicația Rotalianul care citează presa Italiană.

Potrivit presei locale, un trecător a raportat polițiștilor din localitate, la puțin timp după miezul nopții, faptul că un camion, compus din cap tractor și o semiremorcă înaltă de 4 metri, a rămas blocat sub un pasaj superior unde limita de înălțime este de 3,30 metri.

În urma intervenției agenților de poliție, camionul a fost mutat în afara carosabilului, nu înainte, însă, de a stabili că responsabilitatea aparține în totalitate șoferului român care nu a respectat semnele de circulație predispuse în zonă.

Mai mult, fiind supus testului pentru alcool, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie în sânge de trei ori mai mare decât limita prevăzută de lege, care este de 0,5 miligrame pe litru de sânge.

Șoferului român i s-a suspendat permisul de conducere iar camionul a fost recuperat de firma pentru care acesta lucra și care este proprietară.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri