Ce le așteaptă pe badante din 15 octombrie: „Dacă n-are Green Pass, O DAU AFARĂ”

”Dacă n-are Green Pass, o dau afară”. Din 15 octombrie, toți lucrătorii din Italia, inclusiv femeile angajate ca badante, au obligația de a deține Green Pass.

Documentul atestă că lucrătorii fie au fost vaccinați, fie au trecut prin boală sau au fost testați negativ. În cazul badantelor, controlul îl face angajatorul, familia care a angajat îngrijitorul/îngrijitoarea.

Iată ce spune un angajator într-o emisiune TV: Barbara Fiammeri, cunoscută jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore”, a fost foarte clară în emisiunea „Coffee Break” de pe canalul La7, luni 11 octombrie.

Green Pass pentru toți, inclusiv badante

Jurnalista Il Sole 24 Ore, Barbara Fiammeri, a fost invitată în această dimineață la emisiunea de dimineață de la La7, Coffe Break.

Cu această ocazie a vorbit despre permisul verde, care va deveni obligatoriu începând cu 15 octombrie pentru toți muncitorii, în sectorul public și privat.

Potrivit lui Fiammeri, 15 octombrie nu va fi momentul X: „Se întâmplă deja – spune ea – când intru în companie, îl prezint deja, ca aici, la La7, vă prezentăm Green Pass și ni se ia temperatura… Dar eu spun mai mult, am o mamă în vârstă care are o badantă, și i-am cerut permisul verde, altfel schimb îngrijitoarea. Și am decis acum două luni, nu am decis să aștept acum 15 octombrie”.

Badanta trebuie să aibă Green Pass

Apoi a adăugat: „Cooperativa care administrează badantele cere ca acestea să aibă permisul verde, s-au ocupat să îl obțină. De ce asta? Dacă am o mamă peste 80 de ani, nu pot să risca să ia Covid ”.

Și a încheiat: „Îngrijitoarea și ajutorul domestic sunt liberi să nu se vaccineze, dar trebuie să fiu liberă să am mama asistată de o persoană care are mai puține probleme din acest punct de vedere”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri